SZÍNHÁZ − MUSICAL   
Bonnie és Clyde

Bonnie & Clyde
musical
Szövegkönyv: IVAN MENCHELL
Dalszöveg: DON BLACK
Zene: FRANK WILDHORN
Fordította: HUBAI GERGELY
MAGYARORSZÁGI ŐSBEMUTATÓ
2018. július 13. és 14. (péntek és szombat) 19.30
Városmajori Szabadtéri Színpad

Az örökzöld gengszterlegendából készült népszerű Brodway-musical végre Magyarországon!
Bonnie és Clyde híres-hírhedt gengszterszereleme körül már akkor hatalmas kultusz keletkezett, amikor az elvadult gyilkos szerelmespár tagjai, Bonnie Elizabeth Parker és Clyde Chestnut Barrow még aktívak voltak. A sajtót és a közbeszédet élénken foglalkoztatta az őket övező minden kis mozzanat, valósággal ünnepelték őket, haláluk után pedig gyorsan legendává váltak. A Warren Beatty és Faye Dunaway főszereplésével készült, mára kultikussá vált, 9 Oscar-díjra jelölt film, valamint a legendás életepizódok alapján készült el 2011-ben a sikergyanús Broadway-musical, mely az eredeti történethez és annak utóéletéhez hűen keveri a különböző műfajokat: a zene, a mozgás és az érzelmes prózai jelenetek mellett filmes bejátszások gazdagítják nemcsak a látványt, hanem a történetet is.
Az előadás magyarországi ősbemutatója idén júliusban valósul meg a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Szabad Tér Színház produkciójában, a debreceni Csokonai Színház és a Színház-és Filmművészeti Egyetem színész és film szakos hallgatóinak közreműködésével.
 
A Szabad Tér Színház bemutatója a Színház-és Filmművészeti Egyetem és a debreceni Csokonai Színház együttműködésével.
A Music Theatre International (Europe): www.mtishows.eu céggel kötött szerződés alapján a Hartai Zenei Ügynökség közreműködésével kerül színpadra a mű.

Bookmark and Share
Városmajori Szabadtéri Színpad, Budapest
Esemény időpontja
   Július 2018
18.07.13. 19:30 (Pé)18.07.14. 19:30 (Szo)


© Copyright 2001-2018 Ticketportal HU kft. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX